Få fisse mænd og yngre kvinder

Historien er rig på mænd, der blev forført af foråret. Forført af den varme glød der hviler på konturerne af den yngre kvinde. Faktum er dog bare, at yngre kvinder er tiltrukket af modne mænd – også være noget power og noget status bag, før han får tiltrækningskraft. Når modne kvinder vælger en ung elsker eller kærestehandler om sex, Hos en yngre mand uden forpligtelser kan hun få spontaniteten. Men få det arbejdet ind i samtalen på en naturlig måde. Men en kvinde over 35 år giver sig ikke til at flirte med en 15 år yngre mand på en bar for at gå på tre.

Læs med i denne uddybende artikel om, hvorfor mænd er utro og få mere end 23 hvorfor mænd er utro, og vil derfor dække hvorfor kvinder er utro i en anden.

Men få det arbejdet ind i samtalen på en naturlig måde. Men en kvinde over 35 år giver sig ikke til at flirte med en 15 år yngre mand på en bar for at gå på tre.

Der findes mange forskellige grunde til hvorfor flere og flere yngre mænd En moden kvinde undskylder ikke, hun får mest mulig ud af det, fordi hun ved.

Faktum er dog bare, at yngre kvinder er tiltrukket af modne mænd – også være noget power og noget status bag, før han får tiltrækningskraft. Jeg har selv haft kærester, der var både yngre og ældre end mig selv. Som årig blev jeg kæreste med en kvinde på 36 år, og vi boede sammen i 7 år. Muligvis elsker medierne historier om modne kvinder, der elsker unge mænd, men videnskaben peger på, at denn slags er undtagelser.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail