Find kærligheden

Find din indre Kirsten Giftekniv frem og hjælp dine singlevenner med at finde en kæreste. Parterapeuten giver gode råd. Find kærligheden! Der kommer et tidspunkt, hvor du er nødt til at konstatere at “Hele mit liv passerer forbi mit indre øje i en rasende fart og livet er for kort til at. Rigtig mange har forsøgt at finde kærligheden i Danmark men uden held, og især mange mænd vælger derfor at søge udenfor Danmarks grænser. For 4 måneder siden konkluderede jeg i en klumme, at man godt kunne finde kærligheden på Tinder. Og det her skal ikke være én af de der.

Find kærligheden! Der kommer et tidspunkt, hvor du er nødt til at konstatere at “Hele mit liv passerer forbi mit indre øje i en rasende fart og livet er for kort til at. Rigtig mange har forsøgt at finde kærligheden i Danmark men uden held, og især mange mænd vælger derfor at søge udenfor Danmarks grænser. pasc-cmr.org giver singler i Danmark de bedste betingelser for at finde sammen.

Her møder du andre singler. Baggrunden for at være på pasc-cmr.org kan variere, men.

Nogle singler har bevidst fravalgt et parforhold, mens andre aktivt søger at finde "sin bedre halvdel". Jagten på den næste store kærlighed er. Find kærligheden! Der kommer et tidspunkt, hvor du er nødt til at konstatere at “Hele mit liv passerer forbi mit indre øje i en rasende fart og livet er for kort til at.

For 4 måneder siden konkluderede jeg i en klumme, at man godt kunne finde kærligheden på Tinder. Og det her skal ikke være én af de der.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail