Hvordan knalder man kamasutra dansk

Men sådan er det ikke! Grunden til at vi ved, hvordan man har sex, er den ældgamle indiske instruktionsmanual, Kama Sutra. Dette kortspil er inspireret af Kama. Det er i stillingerne, vi udtrykker vores seksualitet, og derfor bør man lære flere varianter. Hvor det er synet af kvinden og også manden, der øger den seksuelle ophidselse. En slags sexstillingernes bibel – Kama Sutra. . Danske hooligans mødes i skoven og slås: "Jeg stod foran 10 frådende hooligans. den ældgamle indiske elskovstradition Kama Sutra, som er en tekst, der meget detaljerigt beskriver, hvordan man burde dyrke sex – helt ned. Køb Kamasutra DVD Filmen fra den kendte serie Vidunderlig Sex. Filmen er på engelsk, men der er danske undertekster. Filmen er Hvordan er længden?

Men stadig byggende på teksten fra "Kama Sutra", der formentlig blev hvordan man skulle leve et fuldendt liv - ikke kun et passioneret liv.". Køb Kamasutra DVD Filmen fra den kendte serie Vidunderlig Sex.

Filmen er på engelsk, men der er danske undertekster. Filmen er Hvordan er længden? den ældgamle indiske elskovstradition Kama Sutra, som er en tekst, der meget detaljerigt beskriver, hvordan man burde dyrke sex – helt ned.

den ældgamle indiske elskovstradition Kama Sutra, som er en tekst, der meget detaljerigt beskriver, hvordan man burde dyrke sex – helt ned. I år har den indiske lærebog 'Kamasutra' hjulpet sine læsere til at forstå og nyde sex og kommet med forslag til, hvordan man flirter. Men stadig byggende på teksten fra "Kama Sutra", der formentlig blev hvordan man skulle leve et fuldendt liv - ikke kun et passioneret liv.".

Kama Sutra: Sex-guide til mobilen i 3D - pasc-cmr.org

I år har den indiske lærebog 'Kamasutra' hjulpet sine læsere til at forstå og nyde sex og kommet med forslag til, hvordan man flirter. den ældgamle indiske elskovstradition Kama Sutra, som er en tekst, der meget detaljerigt beskriver, hvordan man burde dyrke sex – helt ned.

Du kan rundt omkring finde mange udgaver af kama sutra, hvor fokus kun er på erotikken, samlejestillingerne, men reelt er det altså kun et af bogens syv afsnit.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail