Søg sex sex terapi

Det er dels en samtale med Karen, der har været sammen med sin mange år, men som ikke har dyrket sex med ham i seks år. Og hvorfor så. Denne nytårs-podcast handler om balancen mellem maskulin og feminin seksualitet. Hvad er forskellen på de to essenser? Hvordan undgår vi. Køb abonnement Søg Joan Ørting giver danskerne sexterapi: Der er en meget intim stemning Joan Ørting gerne gøre noget ved, og derfor har hun starter sin egen podcastserie med titlen 'Sex-terapi med Joan Ørting'. “Joans brevkasse,” som vil blive en fast del af “sex-terapi” i Godt Nytår! . Hvilke temaer kan komme frem under en parterapi, og hvad kan terapien gøre?

SEXOLOG SØGER 10 PRØVEKLIENTER TIL GRATIS TERAPI I ÅRHUS | pasc-cmr.org

Det er dels en samtale med Karen, der har været sammen med sin mange år, men som ikke har dyrket sex med ham i seks år. Og hvorfor så. SEX-TERAPI podcast. Jeg er i gang med et vildt spændende projekt, nemlig sexterapi på pocast. Som den første i Danmark arbejder Joan Ørting på at lave sexterapi på podcast. Den årige sexolog er allerede i gang med at optage prøver.

Jeg er nyuddannet sexolog hos Joan Ørting og søger øve-klienter alt fra lavt selvværd, kriser i parforholdet, kærlighed- og sexafhængighed. Der er jo to aspekter, i det han gør; dels at han søger afvigende sex på nettet, og dels at han I kan evt. finde en terapeut i jeres område her på hjemmesiden. SEX-TERAPI podcast. Jeg er i gang med et vildt spændende projekt, nemlig sexterapi på pocast.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail