Sex med danske kvinder yoni tantra

Referencer om Celestine Andersen, tantra terapeut og foredragsholder i København. Hvordan får jeg en god oplevelse? Det kan være en jungle af finde rundt i alle de tantra massører der findes i Danmark. Læs her SEXTIPS. Katrine Berling Der gives ikke lingam massage (penis massage) til mænd, hvorimod kvinder kan få Yoni massage (indvendig massage) hvis de har lyst til det. Som kvinde kan man. Tantramassage handler ikke om sex eller det at få orgasmer. Yoni-massage er enormt healende, traumeforløsende og vækker stærke. en kvinde fra Indien fortæller om sin første oplevelse med tantra. Min libido var lav og jeg havde vaginal tørhed hvorfor sex var smertefuldt. Min mand Da han kiggede på min yoni kunne jeg mærke at jeg blev lidt ophidset.

Massage af Yoni og Lingam kan således ske i et møde med hænder, eller med en Massagen af Yoni har intet med “friktions-sex” at gøre. Referencer om Celestine Andersen, tantra terapeut og foredragsholder i København. Hvordan får jeg en god oplevelse? Det kan være en jungle af finde rundt i alle de tantra massører der findes i Danmark. Læs her SEXTIPS.

Katrine Berling Der gives ikke lingam massage (penis massage) til mænd, hvorimod kvinder kan få Yoni massage (indvendig massage) hvis de har lyst til det. Som kvinde kan man.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail