Tantra fyn tantra dk

Tantra for almindelige mennesker der gerne vil have et ualmindeligt tilfredsstillende sexliv og parforhold. Tidsbestilling nødvendig; [email protected]; Mobil . Fynsk afbræk for 2 Tag en lille pause og smut afsted på det dejligste ophold for 2 i. Tantra Danmark. Dansk Forening for tantramassage samler tantramassører, der har Fyn. Maja Caspersen pasc-cmr.org Achim Steinhäusser. Tantramassage er en sanselig berøring af hele kroppen. Din krop bliver æret og masseret med opvarmet mandelolie. Det er som en dans, som kan blive stille.

Tantra Danmark. Dansk Forening for tantramassage samler tantramassører, der har Fyn. Maja Caspersen pasc-cmr.org Achim Steinhäusser. Tantric touch -basic –Brabrand Aarhus, Regnbuefabrikken -1 dagskursus i en aften om tantra – Fælles middag, snak og øvelser. se mere tantra aften Fyn. Tantra for almindelige mennesker der gerne vil have et ualmindeligt tilfredsstillende sexliv og parforhold.

Tantra for almindelige mennesker der gerne vil have et ualmindeligt tilfredsstillende sexliv og parforhold. Om. Hej frække Vi har en fornøjelse til at invitere dig til vores Tantra Massage Studio beliggende på Rugårdsvej i Odense. I dag har du den enestående. Da Achim og jeg mødte hinanden blev vi, ret tideligt i vores forhold, introduceret til tantramassagens praksis. Vi blev 'kærligt forstyrret' i vores.

Forsiden - Tantraværkstedet

Tantra for almindelige mennesker der gerne vil have et ualmindeligt tilfredsstillende sexliv og parforhold. Det gør vi ved at tilbyde tantramassage og holde kurser og workshops om tantra Derfor er der mange tantrikere der søger til fx Danmark, som er et af de lande.

Workshop I Tao-Tantramassage I Harndrup på Fyn Lørdag den Offentligt. · Organiseret af Rugårdsvej 99, Harndrup, Danmark. Vis kort. Skjul kort.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail