Tantra par tantra massage odense

Da Achim og jeg mødte hinanden blev vi, ret tideligt i vores forhold, introduceret til tantramassagens praksis. Vi blev 'kærligt forstyrret' i vores. Tantramassage er en sanselig berøring af hele kroppen. Din krop bliver æret og masseret med opvarmet mandelolie. Det er som en dans, som kan blive stille. Vi har Tantra Templer i København, Odense og Aarhus – husk at opgive hvilket Tempel For information om Tantra Massage Education send os en e-mail på om tantramassage til kvinder her, om tantramassage til par her, og om priser her. Du skal ikke tænke tantra massage som almindelig massage, men mere som undervisning par tantra Århus, Aalborg, Odense, København.

Nyhed: Tantra-massage i Odense, Fyn - Tantraværkstedet

Nyttig information før din massage i Tantra Templet: Før du booker en tid i om du gerne vil have massage i København, Odense eller Aarhus – og det er en god tantramassage for kvinder eller tantramassage for par godt igennem inden du. Kære Bjarne.. nu må jeg tage mig sammen og skrive et par ord til dig..først tak for Har modtaget en tantramassage - det var en spændende og dejlig oplevelse.

tantrastudioodense tantrastudioodense. Massageklinik. Rugårdsvej Odense Fyn. Modtager Tantra massage tilbydes for mænd, kvinder og par.

Tantramassage er en sanselig berøring af hele kroppen. Din krop bliver æret og masseret med opvarmet mandelolie. Det er som en dans, som kan blive stille. Vi har Tantra Templer i København, Odense og Aarhus – husk at opgive hvilket Tempel For information om Tantra Massage Education send os en e-mail på om tantramassage til kvinder her, om tantramassage til par her, og om priser her.

Da Achim og jeg mødte hinanden blev vi, ret tideligt i vores forhold, introduceret til tantramassagens praksis. Vi blev 'kærligt forstyrret' i vores.

Tantramassage er en sanselig berøring af hele kroppen. Din krop bliver æret og masseret med opvarmet mandelolie. Det er som en dans, som kan blive stille. Kære Bjarne.. nu må jeg tage mig sammen og skrive et par ord til dig..først tak for Har modtaget en tantramassage - det var en spændende og dejlig oplevelse. Tao-Tantra Instituttet Giersingvænget 21 Odense SØ Telefonnummer: 31 36 37 Hjemmeside.

Gavekort til pasc-cmr.org En masse gode oplevelser venter.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail